Neváhajte a zapíšte Vaše dieťa do našej novej materskej školy vo Svite

Vážení rodičia malých škôlkarov,

Mesto Svit má novú zrekonštruovanú materskú školu (MŠ) na Mierovej ulici, ktorá poskytuje komplexné zázemie pre deti v troch nových triedach. Naša materská škola je nielen pre Sviťanov, ale aj pre všetky deti z okolia.

Rekonštrukciou sa rozšíril už existujúci objekt škôlky, pribudla úplne nová telocvičňa, nové spoločenské priestory, jedáleň, oddychovňa a nová kuchyňa. Nové presvetlené priestory v prístavbe poskytujú naším detičkám presne taký komfort, ktorý potrebujú počas detských hier a predprimárneho vzdelávania.

V areáli školy pribudlo navyše aj veľmi pekné detské ihrisko. Prístup do školy je bezbariérový, parkovanie bezproblémové a bezpečné na novo vybudovanom parkovisku. Ak práve hľadáte škôlku pre Vaše dieťa, využite ešte voľné kapacity a zapíšte svoje dieťa k nám.

Pre školský rok 2024/2025 môžete svoje dieťa na predprimárne vzdelávanie prihlásiť najneskôr do 13. septembra 2024 buď osobne u riaditeľky MŠ, elektronicky formou žiadosti o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie na stránke https://mssvit.sk/dokumenty-pre-rodicov/, e-mailom riaditel@nullmssvit.sk alebo poštou na Katarína Dudášová – riaditeľka MŠ, Materská škola, Mierová 141, 059 21 Svit.

Nástup do MŠ je od januára 2025, v prípade záujmu je možné riešiť nástup individuálne. Jednou z podmienok prijatia je vek dieťaťa od 2 rokov. Dieťa by malo spĺňať sebaobslužné činnosti (odplienkované a samostatné pri stravovaní). Viac informácií o škole je aj na webovej stránke MŠ www.mssvit.sk alebo FCB stránke.